Регион

21-годишна пияна с Мерцедес рани спътник

Илюстрация22-годишен младеж пострада в пътен инцидент, съобщават от полицията. Катастрофата е станала вчера на улица „Александър Стамболийски“ в Свиленград.

21-годишна шофьорка от града на лек автомобил Мерцедес, след употреба на 1,42 промила алкохол е загубила контрол над управлението, качила се е с колата върху тротоар и се е блъснала в ограда на къща.

От удара е пострадал возещият се на предната седалка свиленградчанин, който е с разкъсно-контузна рана на главата. Прегледан е и е освободен за домашно лечение. Образувано е бързо производство.

3 бързи производства са образувани в Ивайловград. Вчера полицаите са проверили 2 автомобила Ваз, шофирани от 52- и 68-годишни мъже. В хода на проверката проверяващите са констатирали, че и двамата водачи ползват регистрационни табели издадени за друго МПС. При тестване с дрегер се изяснило, че по-младият шофира и с 1,92 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button