Хасково

Тръгна делото за изнасилването в Силен, проверяват дали жертвата е в Швейцария

ОбвиняемиДелото за изнасилването на 25-годишната от стамболовското с. Силен тръгна в Районен съд – Хасково.

Обвиняеми са Ахмед Ахмед и Емил Ахмедов на по 28 г. На 15 декември 2014 г. двамата са изнасилили жената в селото. Според източници близки до делото Ахмед е заплашвал потърпевшата като е забивал брадва в стената до главата й. Насилниците били употребили алкохол. Ахмед е в изпитателен срок по присъда за кражба на лаптоп в Берлин. Това бе и една от причините днес да не бъде уважено искането на защитата за пускането им от ареста. Ахмедов също остава зад решетките.

На предното заседание на 18 март делото не тръгна заради отсъствие на адвокат. Днес бяха разпитани свидетели. За следващото заседание на 27 април са призовани двама полицаи. Единият е бил на местопрестъплението, а другият е снемал обяснения от задържаните и жертвата. В съда ще трябва да се яви и вещото лице съдебният лекар д-р Христо Еленски.

Съдът изиска от кмета на Силен да каже има ли информация, къде е жертвата на изнасилването. От ОДМВР-Хасково трябва да направят справка за задграничните пътувания на жената от 15 декември досега. Целта е да се проверят показанията на майка й, че тя е в Швейцария.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Васил Левски
Васил Левски
08.04.2015 15:51 15:51

Да ги пратят в Централния Софийски затвор и да разцепят дупетата им турски

Back to top button