Спорт

Димитровград приема 2 волейтурнира за момичета след Великден

Волейбол, архивНа два волейболни турнира при момичетата ще е домакин димитровградската спортна зала „Младост“ след Великден, съобщи за Haskovo.info треньорът на клуб „Раковски“ Петър Ташев.

В уикенда след празника в Димитровград ще се играе регионалното първенство при момичетата до 13 г. Така състезателките на „Раковски“ с треньор Александър Дафинов ще домакинстват на отборите на „Арда“ (Кърджали), „Тунджа“ (Ямбол) и „Странджа“ (Средец).

На 18 и 19 април пък Ташев ще изведе волейболистките до 15 г. в квалификация за зона срещу Етрополе, Шумен и „Ботев“ (Враца).

Вчера девойките младша възраст изиграха контролна среща в „Младост“ срещу „Верея“ (Стара Загора). Заралийки бяха с девойки старша и въпреки това победиха трудно с 2:3 гейма. За тази възрастова група също предстои бараж за финали, които тепърва ще бъдат насрочени.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button