Спорт

„Хасково“ загуби нещастно от „моряците“

ИлюстрацияФутболистите на „Хасково 2009“ загубиха нещастно визитата си във Варна на „Черно море“ в мач от втората шестица на първенството с 0:2.
 
Попаденията паднаха в края на срещата и то само в рамките на две минути – в 72-ата, дело на Себастиан Ернандес и в 78-ата с гол на Симеон Райков.
 
Мачът бе равностоен, като през първата част двата отбора си удариха по една греда – за „Хасково“ на косъм с гола се размина Митко Алексиев.
 
Срещата за „Хасково“ започнаха: Николай Банков, Тейнур Марем, Иван Скерлев, Орхан Акташ, Тихомир Трифонов, Владислав Узунов, Мартин Райнов, Димитър Алексиев, Георги Коруджиев, Станислав Маламов, Деян Лозев.
 
След почивката в игра се появиха Григор Долапчиев, Димитър Андонов и Митко Плахов на мястото на Узунов, Коруджиев и Райнов.
 
В следващия кръг на 17 април „Хасково“ приема „Марек“ в дербито на дъното.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
8987
8987
10.04.2015 19:35 19:35

някой да не би да е имал други очаквания.

fikret
fikret
10.04.2015 20:09 20:09

te sa neshtastnici zatova zagubiha neshtastno….hohoo

бек но не селски
бек но не селски
10.04.2015 21:56 21:56

Ха ха ха ха , къде е великият треньор Стамен Белчев, нали щеше да се бори със седем победи за оставане в А група?!?!?!? Чикиджия, некадърник, това А група да не ти е да влачиш трупи в Родопите. Къде е великият спонсор Надъров, ей недоклатения си ти ,Назъров. Само тенекии можеш да огъваш тъпанар скаран. Съсипахте отбора, ти ,Минко Ангелов ,Ламбов, Красен Ангелов, оня Траилов Магарето, мошеника Здравко Узунов певеца на родопски песни,прости сте и прости ще си останете, тъпанари с тъпанарите!Нямате място дори в Хасково, срам сте за града, тоя Минко и зам.кмет беше, Ламбов съветник, всички сте нещастници за футбола.

фен
фен
11.04.2015 12:59 12:59

Абе нещастник, незнам какъв бек си, но си пълен тапанар. Тези хора възродиха футбола в Хасково, Без помощта на община и държава. Аз да попитам кой нехранимайко си ти ? Не мислиш ли ,че ако няма такива местни патриоти щеше да има въобще регионална икономика, която да внася данъци и осигуровки, да осигурява трудова заетост и развива индустрия която да финансира култура, образование, социални дейности в общината и региона. Така че да плюеш тези хора които те хранят и ти финансират дейности с които да се гордееш че си Хасковлия е пошло и недостойно.Ходи да пасеш овцете на село, това е твоя интелект и потенциал. Весели великденски празници!

Back to top button