Регион

Камион се запали край Крепост, пиян шофьор се натресе в Шкода с дете

КамионКамион с ремарке, натоварен с тухли, се запали в движение около 14 часа на междуградския път до разклона за димитровградското с. Крепост.

Веднага след като видял пламъците шофьорът спрял и изскочил от кабината, която е напълно изгоряла. Огнеборците успели да извадят от нея туристическа газова бутилка и така предотвратили експлозия.

Камион„Както си карах чух силен удар от двигателя и излязоха пламъци. Най-вероятно двигателят е гръмнал. Взех си якето и скочих, но други мои дрехи изгоряха вътре“, разказа за Haskovo.info шофьорът на камиона с кърджалийска регистрация.

Движението бе отбито от полиция само в едното платно.

Минути след пожара до камиона стана и катастрофа. Пиян шофьор се натресе в софийска „Шкода“ със семейство с малко дете. „10 км. карах след него и той като видя полицията изведнъж спря, аз не можах да реагирам и го ударих“, сподели виновникът за катастрофата. Тестът с дрегер е показал алкохол над 2 промила, съобщиха от полицията. При катастрофата няма пострадали.

 

Камион  Камион 
 Камион  Камион
 Камион  Камион

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
11.04.2015 19:27 19:27

Това път ли е бе мамка ви и управници?Ебати и аоборигенската държава…Тиквата само се хвали,наляво на дясно е*ати и боклука…

Back to top button