Спорт

Баскетболистките губят с 0:2 от „Дунав“, следва мач на истината в Хасково

Баскетбол, архивБаскетболистките на „Хасково 2012“ загубиха и втората си среща от полуфиналната плейофна серия от „Дунав 8806“ в Русе с 69:93.
 
Срещата се разви по подобие на вчерашната в, която хасковлийки паднаха с 57:82.
 
Олга Дубровина вкара 25 т., Анна Кириенко и Нели Пашева добавиха по 13 т.
 
В плейофа се играе до три победи от пет срещи. Третият двубой е на 15 април от 18.30 часа в хасковската зала „Дружба“. При успех момичетата на старши треньора Елена Станкова ще играят с „Дунав“ и на 16 април. При равенство в серията, петият решителен мач ще е в Русе на 19 април.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
istinski fenove na HASKOVO!!!
istinski fenove na HASKOVO!!!
11.04.2015 22:08 22:08

Taka e,sled kato parvo si tragna SIERA WORAN,a sega i ANITA TAILANE njama kak da se nadjavame na pobedi sreshtu shampionkite ot DUNAV-RUSE?!!Ako bjahme s tjah,kakto v na4aloto na sezona,to nikoi ne mogeshe da ni spre i za shampionskata titla,a i za kupata na BG?!!Vinovni sa rakovodstvoto,4e ne gi zadargaha i moge bi ne bjaha to4ni s tjah?!!Dano si napravjat nugnite izvodi i sledvashtijat sezon da se privlekat oshte ka4estveni momi4eta,za da mogem da imame shansove pone za edna ot dvete kupi?!!USPEH VSE PAK SRESHTU DUNAV-RUSE TUK V HASKOVO,AKO IMAME VAOBSHTE NJAKAKAV SHANS ZA POBEDA?!!SAMO HASKOVO!!!

Компакт
Компакт
15.04.2015 8:17 8:17

Поне сериозно отношение от страна на клуба ще има да търсят център като Тейлане страхотни показатели в борбите защита и нападение,блокове наказателни удари,поне т.н. спортен директор да даде смислено обяснение за трансферите.Всеки може да стои и пляска на загрявката преди мача 🙂 🙂 Страхотно първа част на сезона и после окапаха като круши поне кажете липсват финанси …

Back to top button