Регион

Спипаха хиляди фалшиви парфюми и контрабандни цигари

Полиция, архив1211 парфюма с лого на запазени търговски марки, 100 грама тютюн и 5040 къса цигари без бандерол иззеха икономическите полицаи в Харманлийско през почивните дни.

Вчера в Харманли те са проверили микробус „Мерцедес Вито“ с полска регистрация, шофиран от 53-годишен поляк. В колата са пътували още двама негови съграждани на 60 и 49 г. В товарното помещение на автомобила са намерени и иззети парфюмите с лого на защитени търговски марки без разрешение на правопритежателя. Иззети са с протокол за доброволно предаване.

820 къса безакцизни цигари са конфискувани от полицаите при проверка на търговски обект в харманлийското село Изворово. Късовете цигари без бандерол от различни марки са иззети с протокол от фирма, стопанисващ магазина. Други 220 къса цигари и 100 грама тютюн са конфискувани от заведение на улица „Ангел войвода“ в Харманли. От пивница в симеоновградското сено Навъсен са иззети още 360 къса безакцизни папироси, а от кафене в Симеоновград – 460 къса. Останалите 3180 къса проверяващите намират на 2 сергии на улица „Спартак“ в града и ги конфискуват.

На 11 срещу 12 април, през незаключена врата е проникнато в къща в село Брод. Крадецът е задигнал 3000 лв. и мобилен телефон. Образувано е досъдебно производство.
 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
14.04.2015 13:32 13:32

да пипнат ясен Митков колев търговец на фалшиви парфюми ЯСЕН МИТКОВ КОЛЕВ Е ТЪРГОВЕЦА ЗА ХАСКОВО .

Back to top button