Хасково

БМВ блъсна 12-годишно момиче на пешеходна, арестуваха шофьор на 3 промила

Илюстрация12-годишна пешеходка е пострадала след пътен инцидент, съобщават от пресслужбата на полицията.

Произшествието е станало вчера в 13 часа на булевард „Васил Левски“ в Хасково. 37-годишен водач на лек автомобил БМВ, при приближаване към пешеходна пътека не е спрял и не е пропуснал преминаващата по пешеходната пътека девойка.

От удара, момичето е с натъртване на лява тазобедрена става. Прегледано е и е обработено в МБАЛ-Хасково, освободено е за домашно лечение.

В димитровградското управление е образувано бързо производство срещу 62-годишен мъж от града за шофиране в нетрезво състояние. Мъжът е задържан от униформените служители, управлявайки колата си с 3,04 промила алкохол. В тополовградското управление е заведено незабавно производство срещу неправоспособен 23-годишен младеж от котелското село Градец. Той е в едногодишен срок от наказването му по административен ред, управлявал колата без книжка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
sh
sh
15.04.2015 13:30 13:30

Rak da go hvani

Back to top button