Спорт

Баскетболистките изтърваха „Дунав“, наградиха Дубровина за №1

БаскетболБаскетболистките на „Хасково 2012“ изтърваха „Дунав 8806“ (Русе) при домакинството си от полуфиналните плейофи и загубиха със 74:81.

БаскетболХасковлийки губеха на полувремето с 37:35, но направиха отличен старт след почивката. Момичетата на старши треньора Елена Станкова обърнаха русенки и поведоха с 8 т. в началото на третата четвърт. Те обаче не можаха да задържат преднината си и така „Дунав“ се класира на финала след 3:0 победи в серията.

Анна Кириенко вкара 23 т., Олга Дубровина добави 20, а с 18 точки завърши Ралица Нанева.

В малкия финал „Хасково“ се изправя срещу „Монтана 2003“.

Преди началото на срещата спортният директор на Баскетболната лига Сандра Велчева награди Дубровина с индивидуалните отличия за: най-много асистенции през редовния сезон, най-много откраднати топки, най-добър реализатор, най-полезен състезател.

 

 Баскетбол Баскетбол 
 Баскетбол  Баскетбол
 Баскетбол  Баскетбол
 Баскетбол  Баскетбол
 Баскетбол  Баскетбол
 Баскетбол  Баскетбол

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Компакт
Компакт
17.04.2015 9:05 9:05

И в малкия финал Монтана ще ни бият много от 6 отбора в първенството 4 място в крайна сметка … Дано си вземе поука спортно-техническото ръководство за следващия сезон и не си повтарят грешките от този иначе няма как да дойдат зрители в залата.

Back to top button