Хасково

Пак се срути тухлена ограда на бившето поделение в „Орфей“

ОградаЧаст от тухлената ограда на бившето поделение в хасковския квартал „Орфей“ се срути отново.

Върху тротоара на ул. „Ком“ до кръговото с бул. „Васил Левски“ са паднали няколко метра от разкапващата се с времето зидария. Тази сутрин мястото все още не беше почистено и хасковлии цъкаха и заобикаляха руините.

Haskovo.info припомня, че подобен инцидент имаше и преди три години когато паднаха над 10 метра от същата ограда. При инцидента тогава нямаше пострадали.

Подобно е положението и с оградата на ул. „Булаир“, която периодично също се срутва частично.

Ограда   Ограда

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ром с Cola
Ром с Cola
16.04.2015 10:07 10:07

Като ходят цяла зима да си „берат“ дърва за огрев и тухли братята роми,как няма да се рутят- нали има табелки с координати на охранителната фирма, която пази държавното имущество, защо ли никой не се сеща да им потърси отговорност как охраняват поверените им обекти??!?Защо никоя от „обективните“ медии не размирише тази безстопанственост и немърливост??

Emiliq
Emiliq
16.04.2015 11:02 11:02

Абе мили управници, до кога ще поставяте под риск живота на стотици деца и граждани, минаващи под тези опасни огради? Положението е трагично ! Минаването по три улици в града – ул.“Ком“, ул.“Дунав“, ул“Булаир“ застрашава живота на стотици хора! Да не говорим , че бившите казарми са развъдник на глутници болни и заразени кучета, които разпространяват кучешка тения и др. такива из целия град! Непрекъснато община и МО си прехвърлят отговорността, а когато се случи нещо непоправимо, кой ще се обяснява- НИКОЙ! Дайте поне на гласоподавателите си- циганите да плячкосат поделенията и хората ще съборят и стени и сгради, ще изнесат тухлите и дървата, железата и кабелите и поне ще разчистят всичко! А сега нищо- ничии имоти и пълно безобразие на отговорните институции!

Тъпанар Тъпанаров
Тъпанар Тъпанаров
16.04.2015 12:31 12:31

КАЗАРМИТЕ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНА СОБСТВЕНОСТ НА МИНИСТЕРСТВО НА ОТБРАНАТА И ОБЩИНАТА НЯМА НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ ЗА СТОПАНИСВАНЕТО НА СГРАДИТЕ И ПРИЛЕЖАЩИТЕ ПЛОЩИ КЪМ ТЯХ! СРУТВАЩАТА СЕ СГРАДА „МАРСА“ СЪЩО Е ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ!

dsadsa
dsadsa
16.04.2015 16:32 16:32

epa zemite ga opraite e

Анонимен
Анонимен
16.04.2015 23:29 23:29

dirjavata e srujene ,ko ako tazi stena ,)

Back to top button