Хасково

Кръстев пожела да остане в ареста, Митев също зад решетките

Мярка

Кръстьо Кръстев

Кръстьо Кръстев и Емил Митев бяха оставени в ареста от Хасковския районен съд за жестокия побой над Борислав Марков навръх Великден в хасковска дискотека.

Мярка

Емил Митев

При разглеждане на мярката за задържане Кръстев заяви пред съда, че желае да остане в ареста докато прокуратурата си свърши работата. „Момчето ми беше приятел. Искам да се разбере цялата истина и името ми да се изчисти. Имам две деца и не искам да чуват, че баща им е убиец“, каза още пред съда Кръстев.

Митев пък заяви, че не е извършвал никакво престъпление.

Кръстев и Митев са обвинени от прокуратурата в причиняването на тежка телесна повреда на Борислав Марков, който е в кома в хасковската болница. Обвинението към Кръстев е за подбудителство, а към Митев, че е пряк извършител на побоя.

МяркаАдвокатите на Митев Павел Чернев и Елена Петрова поискаха по-лека мярка, защото и двамата обвиняеми са с чисто съдебно минало. Отделно никой от разпитаните около 50 свидетели не посочвал Емил като бияча на Борислав, не бил изяснен и мотива.

От прокуратурата обаче уточниха, че по делото има и секретни материали, в която се съдържат и данни за изнудване. Използвани са и специални разузнавателни средства.

Съдът остави двамата в ареста след като отчете, че престъплението е изключително дръзко, извършено на публично място, демонстративно и в празнични дни. Кръстев е възприеман като знакова фигура в криминалните среди. За да не повлияят задържаните на разследването и предвид тежкото престъпление за което наказанието е от 3 до 10 г. те бяха оставени зад решетките.

Решението на съда може да бъде обжалвано в 3-дневен срок пред Хасковския окръжен съд.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
хасково
хасково
16.04.2015 18:43 18:43

Нали има детектор виждат че хората ги е страх да кажат каквото са видели :@
Какъвто и да е бил повода за спречкване трябваше ли да се стига до това тежко престъпление

ттрт
ттрт
16.04.2015 20:09 20:09

Този павел не го ли е срам ,да защитава тези престъпници,за пари какво ли не правят хората,но на всички ще им се връща в това няма съмнение,мръсници,убийци…колко ли още жени,майки и деца са разплаквали..а тоя павел е позор за гилдията и той е като тях

denis
denis
16.04.2015 20:10 20:10

50 svideteli i nikoy ne kazva istinata e….ti stahlivcite.Kakiv narod ste vie be kolko ste jalki.Vinata e na prok*raturata ,che ne e razpital svidetelite sekretno bez da im dava imenata nikoy ne iska da zastane s imeto si , no ako ima sivest dano da gi ugreze cyal jivot.

fikret
fikret
16.04.2015 20:54 20:54

ot 3 do 10 no za tejka telesna….ako pochine kvo pravim 15 -20

Kiko
Kiko
16.04.2015 23:10 23:10

Nachi ako pishite neshto pone da e vqrno purvoto koeto e maimunata ima poveche ot dve deca(izvun temata no fakt)
Do kolkoto emil i maimunata nachi tiq hora nqmat nikakvo chuvstvo za vina poneje sa vseizvestni na grada i si mislqt che vse po tucha shte minavat i kunio kato ne iskash decata ti da chuvat che bashta im e ubiec misli predi da pravish neshto….

1111
1111
20.04.2015 16:26 16:26

Много бързо цъфна в Хасково тоя маймунски адвокат.Ето чадърите на Маймуната.А този участва и в БИГ БРАДЪР – алчен за пари как ли не се излага.

Back to top button