Хасково

Гимназисти разиграха дело за грабеж и наркотици в хасковския съд

ДелоГимназисти от ГПЧЕ „Асен Златаров“ и ПМГ „Боян Петканчин“ разиграха симулативен процес за грабеж и притежание на наркотици в Хасковския съд.

Инициативата бе в рамките на отворените врати на съда по повод Деня на Българската Конституция и професионалния празник на българските юристи и съдебни служители. В съдебната зала бяха и ученици от ФСГ „Атанас Буров“.

Гимназистите бяха поздравени от председателя на Хасковския окръжен съд Миглена Тянкова и съдията от Районен съд – Хасково Пламен Георгиев.

В ролята на съдии на процеса бяха: Кети Петкова, Петя Христова, Мария Атанасова, Ралица Узунова, Сара Каменова. Секрета: Елисавета Андонова, Прокурори: Габриела Христонова, Деспина Деспова, Стоян Стоянов и Антон Петков. В ролята на обвиняеми бяха: Петър Ярмов и Михаил Митев.

По думите на съдиите и прокурорите от хасковския съд, които гостуваха на процеса, младежите са се представили много професионално. Всички получиха и грамоти за своето участие.

 Дело Дело 
 Дело  Дело
 Дело  Дело
 Дело  Дело
 Дело  Дело
 Дело  Дело
 Дело  Дело

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ха
ха
16.04.2015 22:09 22:09

Много грабливи директорки

АНОНИМЕН
АНОНИМЕН
16.04.2015 22:26 22:26

Едната гледа на ляво, другата намръщена!
Като паметници са……

Back to top button