Хасково

Забраниха риболова до края на май, 3 язовира в Хасковско – разрешени

ИлюстрацияСъс заповед на министъра на земеделието и храните от 15 април се забранява уловът на риба през периода на нейното размножаване в рибностопанските обекти.

До края на май ще важи забраната за улова на пролетно-лятно размножаващите се риби в рибностопанските обекти намиращи се до 500 м надморска височина. За рибностопанските обекти, които се  намират на  надморска височина от 500 до 1500 м заповедта ще влезе в сила от 1 май и ще продължи до 15 юни включително.

Разрешените за риболов водоеми в Хасковска област са: яз. „Орешец“, яз. „Крепост“ и яз. „Левка“ (новият).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
istinski ribolovec
istinski ribolovec
16.04.2015 22:07 22:07

A ima li vaobshte njakakva ostanala riba v tezi ,,razresheni ,,jazoviri,ili da pitame nevmenjaemite-brakonier4eta?!!Vzemete da zategnite seriozno merkite-pove4e haiki,oshte po-soleni globi,4e ne ostana riba nikade po jazovirite,da ne govorim za pro4utijat ,,Trakiec,, v koito za sagalenie v poslednite godini umishleno preobladavat racite,a ne ribata,kakto beshe predi?!!Nie,istinskite ribari si plashtame biletite,kopuvame si skapi takami,a ,,drugi,,prodalgavat da si pravjat kakvoto si iskat vsjaka godina i po jazovirite,i po rekite-marica i t.n. absolutno beznakazano v pove4eto slu4ai?!!Haide stiga ve4e de,shte vzeme da ni pisne na nas ribarite,koito sme dosta ve4e i izglegda ve4e trjabva da zapo4nem da razdavame pravosadie,sled kato njama koi da go pravi kakto trjabva?!!!Dali shte se vazvarne ribata i dali shte ostane po jazovirite zavisi ot vsi4ki nas,ina4e pologenieto shte stane oshte po-zle?!!!

Back to top button