Хасково

Хасковски гимназисти впечатлиха с проект за модерна къща в Пловдив

ОтборОтборът на хасковската ПГДС „Цар Иван Асен II“ се представи изключително успешно на тематичния финал на конкурса „Аз мога да строя“ в Пловдив, съобщават от гимназията.

Събитието се осъществи със съдействието на Камарата на строителите в България, като главен организатор на състезанието бе Камарата на строителите в Пловдив. Участие взеха девет професионални гимназии от цялата страна.

Хасковските дванадесетокласниците Диана Димитрова, Анна Кирякова, Цветелина Костова от специалност „Строителство и архитектура“ и Георги Янев от специалност „Парково строителство и озеленяване“ презентираха проект на тема „Съвременна модерна къща“, в който показаха отлична подготовка и професионални умения. Журито бе впечатлено от точното изпълнение и оригиналните решения на учениците. Те убедително се наложиха сред конкурентите си и за достойното представяне получиха грамоти и награди.

Ръководител на екипа бе Димитрия Масларова – преподавател в гимназията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button