Хасково

Изложба откри честванията на 130-годишния юбилей на „Кирил и Методий“

ИзложбаС изложба на ученическо творчество се откриха чествания на 130-годишния юбилей на хасковското ОУ „Св. св. Кирил и Методий“.

Експозицията на децата, която включва рисунки, 3D произведения и творчество в още редица стилове е подредена във фоайето на втория етаж на училището.

ИзложбаБогатата празнична програма включва постоянна изложба „Из живота на моето училище“, филм – презентация, конкурс за есе на тема „Моето училище, дом на знания и чудеса“, презентация на тема за братята Кирил и Методий и сцена на талантите.

Класовете ще се състезават по краснопис, има предвидени щафетни игри за 4 клас, турнири по футбол, народна топка и баскетбол,  тържество на първи клас „Ние вече сме грамотни“, състезание „Най-добър математик„, рисунка на асфалт „Детство мое“, маратон на приказките – изразително чете и драматизиране на откъси – „Познай коя е приказката“.

На 7 май от 18 часа ще се проведе викторина на тема „1160 г. от създаването на Славянската азбука и 130 г. ОУ „Св. св. Кирил и Методий“.

Изложба  Изложба 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
иванчо хубенов
иванчо хубенов
20.04.2015 16:19 16:19

само там даскалите са с полувисше образование и вървят рушвети.

Back to top button