Екоинспекцията награди най-добрите млади фотографи и художници

Хасково

НаградиНай-добрите млади фотографи и художници, участвали в конкурса “Цветовете на природата”, бяха наградени за Деня на Земята в РИОСВ-Хасково.

Първо място за “Фотография” спечели Лора Сарева от ПМГ “Иван Вазов” – Димитровград. Втора и трета се наредиха съответно Мария Милчева, Клуб по фотография “От черно до бяло” към ОДК-Кърджали с ръководител Антония Грозева и Антония Ангелова, ПМГ “Иван Вазов”.

НаградиТук поощрителни награди заслужиха: Лилия Кехайова, ПГТ “Александър Паскалев” – Хасково, Стефания Чилингирова, ОУ “Св. Климент Охридски” – Хасково и Моника Атанасова, ОУ “Св. св. Кирил и Методий” – Димитровград.

В раздел “Компютърна рисунка” първа е Елена Маринова, Компютърна школа “Вале” при читалище “Заря-1858” с ръководител Людмила Стайкова с рисунката “Сезони”. Втора е Мария Кирева, ОУ “Алеко Константинов” – Димитровград, рисунката “Цветовете на природата”, а трети е Дейвид Лавчев отново от “Вале” с “Пролет”.

За победителите бяха осигурени таблет, уебкамера, слушалки, часовник и книги.

Същевременно бе открита изложба с всички фотографии, участващи в конкурса, която ще бъде на разположение на желаещите да я посетят в залата на Регионалната инспекция.

Конкурсът се провежда за пета поредна година по повод Световния ден на Земята – 22 април. В надпреварата сега се включиха 109 ученици със 165 творби, от които 66 участници с 97 фотографии и 43 с 68 компютърни рисунки.

 Награди Награди 
 Награди  Награди
 Награди  Награди
 Награди  Награди
 Награди  Награди

 

loading...

Един коментар по “Екоинспекцията награди най-добрите млади фотографи и художници

  • Страхотна инициатива! Радваме се, че малката Стефи е сред отличените с награда. Браво на всички участващи и наградени!!!

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.