Хасково

Блатечки гостува утре в Хасково с „Когато котката я няма“

КомедияЗвездата Асен Блатечки гостува утре в Хасково с щурата комедия „Когато котката я няма“.

Пиесата е от най-поставяните английски автори Джони Мортимър и Брайън Кук. В ролите са още: Калин Врачански, Силвия Лулчева, Елена Петрова, Мира Бояджиева и Ирен Тодорова.

Зрителите ще се забавляват с две приятелски двойки, за които секса е постоянна тема. В едната мъжът обича плътските забавления и е силно сексуален, а жена му изпълнява с голяма досада брачните задължения. В другата съпругът е пасивен, без никакво отношение към секса, а съпругата му – готова за секс по всяко време. Какво ли става когато в играта се намеси изневярата… Какво друго освен едно безумно смешно приключение, в което много скоро се забъркват и още две апетитни момичета. Едно приключение от епохата на рокендрола, гарнирано със златните музикални класики от 70-те и 80-те години на миналия век.

Премиерната за Хасково комедия ще се играе в читалище „Заря“ от 19 ч.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ваксаджия
ваксаджия
24.04.2015 14:32 14:32

Каква здевзда е само Блатечки, че не ми е ясно.Софийско дупе, което си мисли, че е Ал Пачино.Тъпанар!Простак и половина .Нагъл и нахален, играещ в сто пиеси, без нито една сериозна запомняща се роля в театъра, че и в киното.Алчно копеле!Прилича на она Мутафчиев от Карлово шефа на артистите, нахален простак до небето и той , сомовлюбени и двамата до безкрай.

Фен
Фен
24.04.2015 15:02 15:02

Много насъбрана злоба в този ваксаджия. Няма смелост да я излее към когото трябва и замърсява сайта със задушаваща го омраза. Така е с нереализираните хора. Търсят само повод, за да крещят нелепици. Благодарение на реформата любителите на театъра в Хасково се радват на чудесни постановки от цялата страна. Много от добрите български актьори са наши гости и живият контакт с тях е истинско удоволствие. Жалко че не винаги успяваме да си намираме билети. Изчезват с по две седмици по-рано. Редно е за най-желаните постановки да има дневно и вечерно представление. С благодарност към организаторите! Любителите на театъра ще се забавляват!:) По-често да има такива гостувания! Успех!

Back to top button