Хасково

ФСГ се доказа и на фестивала на тренировъчните фирми

НаградиУченици от хасковската Финансово-стопанска гимназия „Атанас Буров“ спечелиха поредните си отличия.

НаградиСега младежите впечатлиха на Фестивала на тренировъчните фирми в Пловдив, където грабнаха приза за трето място при комплексното представяне.

В него всички ученически отбори си създават фирми, които представят с рекламни материали, сайтове и сключват сделки. Този път на феста участваха общо 101 тренировъчни фирми, като имаше и такива от Сърбия, Черна гора, Словения и Румъния.

НаградиФирмата на Икономическия бе книжарница и беше единствената по рода си. Нашият отбор бе представен от 6 единайсетокласници с ръководител Венелина Димитрова, преподавател по икономически дисциплини. Благодарение на професионалната й работа с децата те впечатлиха журито и грабнаха престижната награда.

Фестивалът се организира от образователното министерство и центърът за учебно-тренировъчни фирми.

На 25 април пък в София се проведе националната конференция на преподавателите по английски език „Ден на Кеймбридж 2015“. Награди получиха и първенците в Художествено-музикалното състезание 2015, сред които бе и групата от ФСГ, която изпълни на живо песента-победител по хит на Майкъл Джексън.

Награди  Награди 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button