Хасково

ВиК-Хасково спечели състезанието по откриване на скрити течове

Награда„Купата на БАВ“ за 2015 г. в професионалното състезание по откриване на скрити течове, което се проведе в Банско, спечели ВиК-Хасково с управител Тодор Марков, съобщават от водното дружество.

Голямата награда бе връчена от замминистъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.

НаградаВиК-Хасково се доказа пред журито с най-голяма прецизност при локализиране на теча, за най-кратко време. Проявата се осъществява с подкрепата на МРРБ. Нанков поздрави 15-те екипа участници като им пожела подобна прецизно свършена работа, но и по-малко на брой скрити аварии за откриване. Втори в надпреварата станаха ВиК – Ямбол, а трети са Софийска вода.

Традиционното събитие се организира от Българската асоциация по водите и тази година бе осъществено със специалното съдействие на ВиК Благоевград – победител в състезанието за 2014 г.

Състезанието по откриване на скрити течове събира техническите екипи на ВиК дружества от страната в търсенето на скрити течове посредством апаратура. Участъкът е предварително обследван и определен от експертна комисия като се обявява пред всеки един екип непосредствено преди участието му. Крайното оценяване на работата зависи от местоположението на откритата първа авария, от броя на намерените проблемни точки и от времето за обследване на терена.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
BAT SALI
BAT SALI
30.04.2015 10:22 10:22

SEGA KO NAMALAT I ZENATA NA VODATA 6TE E SUPER-I E DOBRE DA GO NAPRAVAT PREDI KMETA DA PUSNE VODATA OT TRAKIEZ-OBE6TA 4E 6E E PO 2,50-TAKA 4E VIK DA YA NAPRAVAT 2,40 DA IMA KONk*rENZIYA

Back to top button