Хасково

„Паисий Хилендарски“ в помощ на децата на Непал

ДоброволциАкция за събиране на помощи за децата в Непал, пострадали от земетресението, стартират доброволците от хасковското СОУ „Паисий Хилендарски“ с ръководител Мария Кунчева.

Загрижени за съдбата на децата, останали без дом, а в много случаи и без родители, те приканват своите съученици и съграждани да се присъединят към хуманитарната инициатива.

Сумата от даренията ще бъде изпратена чрез обявената от БЧК банкова сметка.

Haskovo.info припомня, че доброволческият клуб бе сред първите, изпратил помощи  за бежанците в лагера в Харманли.

В началото на април с помощта на родители хасковските ученици  организираха благотворителен базар, от който събраха 440 лв. за изграждане на приют за бездомни кучета в Хасково. Парите бяха предадени на местната организация „Зоодоброволци“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
учител
учител
01.05.2015 10:39 10:39

Тези Мария Кунчева не беше ли дипломиран агроном по професия. Какво търси в Соу Паисийй!!!! За върви да отглежда реколта на полето. Така повече ще помогне на постродалите от земетресението!!! Какво работи в СОУ Паисийй!!!!Явно дава тлъсти рушвети на директоркато Нина Стайкова- тя с това се е прочула в учителските среди в града. Най-корумпираната директорка в града!!!

Back to top button