Спорт

„Левски“ отказа „Хасково“ от елита след 0:5 на Ямача

МачФутболният „Хасково 2009“ загуби с 0:5 домакинството си срещу „Левски“ и така изтърва възможността да се бори за спасението си до края на сезона.

Головете за „Левски“ вкараха: Мигел Бедоя (19, 67), Божидар Краев (54), Антонио Аниете (59) и Мики Орачев (89).

Първото полувреме предложи по-скоро равностойна игра, като пред момчетата на старши треньора Стамен Белчев са откриха и положения за гол. В крайна сметка софиянци се оттеглиха на почивката с гол преднина.

МачВтората част започна добре за хасковлии, които можеха да изравнят още в 51-ата минута след чисто положение пред Григор Долапчиев, но нападателят стреля с глава в аут. До края на срещата добро положение за почетно попадение имаше и Митко Алексиев.

Срещата за „Хасково“ започнаха: Николай Банков, Иван Скерлев, Тихомир Трифонов, Орхан Акташ, Георги Коруджиев, Владислав Узунов, Бейсим Бейсим, Мартин Райнов, Димитър Алексиев, Станислав Маламов, Деян Лозев.

След почивката в игра се появиха Григор Долапчиев, Митко Плахов и Димитър Андонов на местата на Маламов, Коруджиев и Узунов.

След този кръг класирането на дъното остава непроменено: „Хасково“ е с 15 т., след „Марек“ – 17 т. и „Локомотив“ (Пловдив), който е над чертата с 23 т.

В следващия кръг на 10 май „червено-белите“ гостуват на „Локомотив“.

Мач  Мач 
 Мач  Мач
 Мач  Мач
 Мач  Мач
 Мач  Мач
 Мач  Мач
 Мач  Мач

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
istinski i mnogo fenove na HAS
istinski i mnogo fenove na HAS
04.05.2015 23:07 23:07

Golemijat sin balon shte gi vidim v evro turnirite,ako uspejat s pomoshta na sadiite da vzemat kupata,zashtoto 4ERNO MORE sa stoinosten otbor!!V predvaritelnite kragove na evro turnirite leskito pak shte jade boi,koito gi hvane?!!Samo tuka v BG im se pomaga postojanno po vsjakakv na4in ,za da izleznat ot krizata,zashtoto bati BOIKO e sin,BFS-to e sinio,sadiiskata komisija e sinja,no posle v EVROPA laska cjalata istina?!!Absolutno s kasmet pobediha LUDOGOREC za kupata,tova njama da im se otdade drug pat-prosto kasmeta beshe s tjah v tozi ravnostoen ma4?!!A za nashijat otbor HASKOVO beshe prekaleno kasno da gonim divoto ,zashtoto naistina otbora zapo4na da igrae dosta dobre ,no 4ak v pleiofite,interesno zashto?! Dano otbora se zapazi za b-grupa i da ne se davat za galti stotinki ka4estvenite ni ,talantlivi i perespektivni -mladi igra4i,zashtoto te mogat da badat jadroto ni za b-grupa,a i za eventualno pak vrashtane za a-grupa?!!SAMO I VINAGI HASKOVO!!!!!

istinski i mnogo fenove na HAS
istinski i mnogo fenove na HAS
05.05.2015 2:01 2:01

EDIN GOLJAM HUI ZA PODUENSKIJAT GOVEGDI OTBOR NA BAI GANJA I GONZOLINA!!!RADVAITE SE SEGA GOVEDA,POVJARVAITE SI I SI NADUITE OSHTE POVE4E SINIJA NADUT BALON,4E SKORO PAK SHTE MU4ITE I V EVROPA,A I V BG PREZ NOVIJAT SEZON?!! I VIE STE V SERIOZNA KRIZA,NO POVE4ETO SINI GURNALJA VI PRIKRIVAT I NE RAZDUHVAT,NE PLUJAT TAKA KAKTO GO PRAVJAT SRESHTU NAI-USPELIJAT OTBOR CSKA?!SAMO,4E VSI4KO SHTE SI DOIDE PO MESTATA I CSKA SHTE SE SPASI I SHTE TRAGNE NAGORE ,KOLKOTO I DA NE VI SE ISKA?! E, NORMALNO E DOSTA PERDAH IZJADOHTE-6 POREDNI ZAGUBI,A I SHTE IMA OSHTE?!!DA NE GOVORIM ZA LUDOGOREC,KOITO SHTE VI GO VARNE TAPKANO, ZA TOVA IZMA4ENO I KASMETLIISKO 1-0?!!SAMO I VINAGI HASKOVO!!!

Всевишния Кенанец
Всевишния Кенанец
05.05.2015 12:51 12:51

Левски игра с 30% от възможностите си в момента, В Хасково не са взимали заплати, хората на ръба на отчаянието, спонсор няма, Назъров на работниците в ПИМ не дава заплати, на футболистите ли? В началото на сезона омаше добър обигран отбор, който беше разбит, кой ще каже защо беше докаран ТЕВИЯ, а сега какво търси Коруджиев тук, този слабак, Бай Недял лицето на този отбор беше натирен, защото не беше удобен за схемите които се въртяха, само че сметките излезнаха криви и отбора загуби потенциала си! А Левски си обиграва отбора без напрежение, изпробват се различни играчи, схеми на игра, най-после там случиха на треньор, защото Стойчо Стоев е преди всичко голям тактик, а ЦСКА вероятно ще ги закрият, такъв батак е там че се чудят откъде да подхванат.. 9 мача не могат да вкарат ГОЛ…ЗАВИЖДАЙТЕ ЧОРБАРИ ДОЛНИ, ЛЕВСКИ Е НА 100, а вия дали ще докарате 68?!?!?

Анонимен
Анонимен
05.05.2015 19:06 19:06

Nishto ne e za zavigdane na govjagdijat otbor,palna tragedija ste i shte lasnete hubavo sledvashtijat sezon ,zashtoto njamate pari iste v goljama kriza,dosta ot igra4ite vi shte si saberat bagaga i shte si otidat?!Radvate se na izma4eni pobedi i to nad koi otbori interesno?!! A CSKA shte se spasi i shte se vdigne,4e i shte vi pori pak ,njama da se razminete s tezi 6 poredni ,ma4itelni zagubi za vas?!!Za tezi 100godini kakvo ste napravili be neshtastnici,goveda prosti,samo sram i proval v EVROPA,a istorijata govori kakvo e napravil nai-uspeshnijat BG club-CSKA v EVROPA,samo mogete da si me4taete,zashtoto vsi4ki znajat koi e CSKA,a za vas njakoi e 4uval slu4aino?!!

Back to top button