Регион

Мотопедист блъсна ученичка, закопчаха сърбин на 3.44 промила

Илюстрация16-годишен младеж от Любимец е блъснал на 5 май ученичка в града, съобщават от полицията.

Неправоспособното момче е управлявало мотопеда „Сънсто Адванс-150“ на баща си по ул. „Републиканска“. По улицата той е застигнал своя връстничка и я ударил с предна дясна част на мотоциклета.

От удара, пешеходката е с фрактура на нос и избити 2 предни зъба, настанена в невро-хирургично отделение при МБАЛ „Хасково“, без опасност за живота.

Водачът е с охлузна рана на ляво коляно и изкривени 2 предни зъба, прегледан в ЦСМП-Любимец, където му е поставена шина на зъбите и е освободен за домашно лечение.

Неизвестен мотоциклетист пък е избягал от ПТП. На 5 май в 16,40 часа на улица „Асен Златаров“ в Харманли е станал пътен инцидент между 64-годишен велосипедист, който е навлязъл в насрещното платно и се е ударил в движещия се насреща мотоциклет.

След удара, мотоциклетистът е напуснал местопроизшествието. Велосипедистът е с фрактура на дясна раменна става, без опасност за живота. Образувани са досъдебни производства.

Незабавно производство срещу пиян водач е образувано в Свиленград. В ареста до 24 часа е задържан 39-годишен сърбин за шофиране в нетрезво състояние. Тестване с дрегер е отчело наличие на 3,44 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
taka e v hibibchiu
taka e v hibibchiu
07.05.2015 16:42 16:42

ВСИЧКИ ТИЯ СА СИНЧЕТА НА УПРАВНИЦИТЕ НА ГРАДА И ПОЛИЦАЙ И НИКОИ НЕ ГИ ЗАКАЧА
БРАВО МНОГО ХУБАВА УПРАВА СИ ИМАМЕ

Back to top button