Хасково

Обраха апартамент и Опел в Хасково

Полиция, архивЗа кражби от лек автомобил Опел и апартамент в Хасково, съобщават от полицията.

Колата е била паркирана на ул. „Преслав“ и след изкривяване на рамка на предна дясна врата са откраднати МР3, флашпамет и лични документи.

От частен дом на улица „Енисей“ в областния град след взломяване на входната врата са откраднати са 300 лв., 20 евро и 9-грамова златна гривна.

Кражба от кафене е регистрирана в село Силен. Неизвестно лице е проникнало в кафетерията след срязване на комарник и е откраднало 10 кутии цигари и 300 лева.

Трима свиленградчани пък са задържани за кражба. Мъжете на възраст двама на 26 г. и 22-годишен са счупили стъкло на прозорец на хранителен магазин в село Димитровче, откъдето са задигнали 70 лв. и над 6 кг. месни продукти. След подадения сигнал от собственичката на бакалията, грабителите са установени и задържани по образуваното досъдебно производство.

Десет мъже от Харманли са задържани за кражба на кабел. Харманлийците, девет от които познати на органите на реда, са разкопавали 30 метра меден проводник в землището на село Брягово, собственост на БТК. Хасковските криминалисти са задържали и иззели товарния автомобил „Мерцедес 209“ с инструменти и намиращият се вътре откраднат меден проводник. Всички пълнолетни мъже са задържани до 24 часа в хасковското управление.

672 артикула с лого на защитени търговски марки иззеха икономическите полицаи. Вчера около 20 часа на ГКПП „Капитан Андреево“, на платното за влизащи леки автомобили е извършена митническа проверка на лек автомобил „Мерцедес 220“. В колата, шофирана от 33-годишен румънец са намерени стоките – спортни обувки и дрехи, носещи лого на известни марки без разрешение на правопритежателя.

Образувано е досъдебно производство, румънецът е задържан до 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button