Хасково

Обвиниха нападателя на д-р Джонева, местят го в затвора

Мярка, архивПрокуратурата е внесла днес обвинителен акт срещу 34-годишния Йордан Александров, който би и ограби д-р Велислава Джонева в Хасково, съобщават от държавното обвинение.
 
Той е обвинен за това, че на 13 март е извършил грабеж, придружен с тежка телесна повреда (престъпление по чл. 199 ал. 1 т. 3, вр. чл. 198 ал. 1 от НК).
 
Александров е отнел лични вещи на д-р Джонева на стойност около 600 лв., като е употребил за това сила. В резултат на  нанесените от него удари, лекарят е загубила далака си и три от ребрата й са били счупени.
 
Асенов е осъждан многократно за престъпления от общ характер.
 
Понастоящем обвиняемият Асенов е с мярка за неотклонение „Задържане под стража“. Наблюдаващият прокурор е разпоредил Йордан Асенов да бъде приведен от Арест-Хасково в Затвор-Стара Загора, където обвиняемият следва да изчака започването на съдебната фаза на процеса.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Потърпевша
Потърпевша
09.05.2015 8:44 8:44

Тоя мангал се опита да ми открадне чантата точно на обяд, точно в центъра на града! Когато се развиках започна да ме заплашва с нож и после избяга. Изключително нагла мърша !
Какво ще го храним по затворите, по-добре да го пуснат да потанцува с големите котки на Кенана!

ПЕТКИН
ПЕТКИН
10.05.2015 14:32 14:32

От този могат да станат няколко фасунги след претопяване! И около 50 бакелитови копчета. За нищо друго не става! Няма смисъл в затвора, за да го храним всички ние! Нещастник!

Back to top button