Хасково

Търсят 50 шлосери и 13 лични асистенти в Хасковско

ИлюстрацияРекордните 50 свободни работни места за шлосери са обявени от димитровградското Бюро по труда, сочи справката в Агенцията по заетостта.
 
Работата включва: разглобяване, ремонт и събиране на възли, механизми, апарати, трабопроводи, арматури, ремонт на машини – вентилатори, помпи, компресори, транспортни ленти, демонтаж, изработка на гарнитури и монтаж на капаци на машини и люкове на апарати, разглобяване и сглобяване на топлообменници, подмяна на салникови набивки.
 
Договорът за работа е срочен, на една 8-часова смяна. Изисква се средно образование, а работните места са свободни от 15 юли.
 
В Димитровград се търсят още 10 електромонтьори със средно и 5 охранители на две смени по 8 часа.
 
Седем места за личен асистент са обявени в Любимец, а 6 за същата работа в Харманли.
 
13 машинни оператори се търсят в Хасково за изпридане на синтетични влакна. Кандидатите трябва да са със средно образование.
 
В Тополовград пък имат нужда от петима монтажници на кабелни комплектовки със средно образование.
 
От останалите обявени свободни работни места преобладават тези за шофьори, готвачи, бармани, сервитьорки, камериерки и шивачи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button