Регион

Първият панаир на здравето и спорта събра десетки младежи

ПанаирДесетки младежи се включиха в инициативата Панаир на здравето и спорта, която се проведе в димитровградския парк „Марица“.

ПанаирСъбитието се организира от членовете на клуб Български младежки червен кръст към ПМГ „Иван Вазов“. Основната му цел е да се популяризира здравословния и активен начин на живот сред ученците от пети до дванадесети клас в Димитровград.

Седемте момичета от ПМГ, които организираха хепънинга са: Светла Христова, Кристина Кузева, Гергана Ганчева, Христина Иванова, Живка Шаркова, Деница Славова и Борислава Банева.

В панаира се включиха представители от танцов ансамбъл „Звездица“, които проведоха открит урок, както и волейболен клуб „Раковски“, футболисти и боксьори. Мариана Тодорова като готвач демонстрира здравословни рецепти.

Проведоха се и игри, сред които танци с балони и дърпане на въже.

 

Панаир   Панаир
 Панаир  Панаир
 Панаир  Панаир
 Панаир  Панаир
 Панаир  Панаир
 Панаир  Панаир
 Панаир  Панаир

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
христина иванова
христина иванова
11.05.2015 12:16 12:16

Едно малко уточнение- Мариана Тодорова не успя да присъства на събитието. За подготовката на трапезата се погрижиха доброволците от фондация „Подари усмивка“. ☺

Back to top button