Хасково

Нови успехи за талантите на „Хасково“ и Петя Милушева

МедалистиНови успехи завоюваха талантливите състезатели от клуб по спортни танци „Хасково“, този път от турнира в Казанлък.

МедалистиЗлатен медал спечели двойката Тодор Тодоров и Гергана Ройдева, сребърен – Александър Петков и Тереза Симеонова при 13-годишните танцови двойки от турнира „Изгряващи звезди“.

В групата до 9 г. сребърен медал спечели танцовата двойка Георги Тодоров и Симона Траилова, а в надпреварата при соло-момичета класацията е – 9-годишни: златни медали спечелиха Камелия Георгиева и Дефне Сурай, сребърен медал за Симона Траилова и бронзов за Цветелина Караславова. 11-годишни: злато за Тереза Симеонова и Виктория Георгиева, а при 13-годишните златна е Гергана Ройдева.

Най-големият успех за клуба е класацията на танцовата двойка Димитър Борисов – Росица Павлова от Открития турнир по спортни танци за картотекирани състезатели в клас 13 „Е“, които след третото си място от състезанието в Поморие, сега са още едно стъпало нагоре – второ място в комплексната класация от латиноамерикански и стандартни танци, и сребърни медали и купа за танцовата двойка.
 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button