Хасково

Жена пострада в катастрофа, закопчаха крадец на Голф

Полиция, архив33-годишна пътничка е пострадала в пътен инцидент, съобщават от пресслужбата на полицията.

Катастрофата е станала вчера в 12 часа след разклона за село Брягово в посока Харманли. 36-годишен водач от кърджалийското село Комунига на лек автомобил Ауди А4 е шофирал с несъобразена скорост и на ляв завой е загубил контрол, излязъл е от платното в дясно по посока на движението и се е ударил в крайпътен скат. От удара е пострадала возещата се на задната седалка асеновградчанка, която е с хематом на челото. Прегледана и освободена за домашно лечение.

24-годишен младеж от кърджалийското село Опълченско е задържан за кражба на лек автомобил Фолксваген Голф-3. Колата е била обявена за издирване на 7 май от Кърджали. Хасковските полицаи са я намерили катастрофирала в село Малък извор и след проведени издирвателни действия са установили, че е открадната от познатият им с подобните си прояви младеж.

5 грама канабис и 3 канабисови растения са иззети от симеоновградските криминалисти. Вчера те са проверили къща на улица „Македония“ в Симеоновград, обитавана от 22-годишен димитровградчанин. Намерени са 5 грама суха зелена листна маса, поставена в топче, оформено от полиетилен и поставено в буркан и 3 засети в буркани растения. При полеви наркотест всички отреагирват на канабис. Младежът е задържан по образуваното досъдебно производство по чл.354, ал.1 от НК.

100 литра дизелово гориво е откраднато от товарен автомобил. Кражбата е осъществена от паркиран Даф до жп. гара Свиленград от незаключена капачка на резервоар.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button