Хасково

388 кашона с пиротехника спипаха в Хасково

Полиция, архивПиротехнически изделия без документи за транспортиране са иззети от служители на хасковската полиция.

Вчера, на паркинг на булевард „Съединение“ в източна индустриална зона е извършено разпломбиране на влекач Даф с полуремарке, собственост на фирма от Хасково.

Униформените служители са установили 388 кашона с различни по вид пиротехнически изделия, за които липсват документи за транспортиране. Образувано е досъдебно производство.

Четири лица пък са в процес на издирване за кражба на автомобил. Вчера в 2 часа в димитровградската полиция е получено съобщение от бдителен гражданин, че от улица „Димитровградска“ четиримата неизвестни извършват кражба на Форд Сиера. След проведени издирвателни действия колата е намерена изоставена в близост до село Черногорово. Местните криминалисти са установили и марката на колата, с която са избягали крадците и чия собственост е. Работата по случая продължава.

49-годишен димитровградчанин е задържан за кражба на дизелово гориво. На 9 май той откраднал 60 литра дизел от верижен багер „Либхер“, паркиран на новострояща се автомагистрала „Марица“ в близост до новия гробищен парк на Димитровград. Мъжът е признал за деянието и е оказал съдействие.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button