Хасково

Спипаха две момчета в Хасково с канабис

Полиция, архивДве момчета от Хасково са задържани за съхранение на дрога, съобщават от полицията.

Вчера следобед местните криминалисти са проверили момчетата в дом на улица „Три уши“. При извършеният обиск в непълнолетния 17-годишен младеж е открита грам зелена листна маса – канабис, а във връстника му – грам прахообразно вещество, за който момчето заявява, че са стрити на прах медикаменти. Предстои експертиза по образуваното досъдебно производство.

179 артикула с лого на известна търговска марка иззеха свиленградските полицаи. Вчера на ГКПП „Капитан Андреево“ те са проверили товарен автомобил „Ивеко“ с прикачено полуремарке, собственост на димитрвградска фирма.

При съвместната митническа проверка са намерени и иззети блузите със защитена марка без разрешение на правопритежателя. Още 2 товарни коли „Мерцедес“ и „Рено“ са проверени на пункта, които са собственост съответно на свиленградска и димитровградска фирми. Проверяващите са намерили блузи, хавлии и обувки от защитени марки, като до момента броят им не е уточнен. Работата по образуваните досъдебни производства продължава.

56-годишен хасковлия е с полицйска мярка на задържане след извършена кражба. Вчера мъжът е проникнал през незаключена врата в гараж на улица „Драва Соболч“ в квартал „Болярово“ в областния град и е откраднал 2 акулулатора. След подадения сигнал от потърпевшият, същият е задържан, открити и иззети са инкриминираните вещи.

2 кражби са регистрирани през денонощието в Димитровград. Първата е на 110 метра меден проводник от междустълбия в село Крепост, откраднат чрез срязване. Втората кражба е на 550 броя бельо, откраднато от търговска маса на Неделен пазар, след огъване на вратата й. Образувани са досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
н
н
14.05.2015 19:39 19:39

„2 акулулатора. “
И сте го подчертали.

Back to top button