Регион

Задържаха още митничари и гранични полицаи за контрабанда

ИлюстрацияЗа 24 часа са задържани още митнически служители, гранични полицаи и граждани по разследването за контрабанда през ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от прокуратурата.
 
От държавното обвинение заявяват, че продължава активната съвместна работа на Окръжна прокуратура – Пловдив и ОД на МВР – Пловдив по досъдебното производство за контрабанда през граничния пункт, образувано при операция, проведена в края на март тази година. Досега към наказателна отговорност са привлечени 17 обвиняеми.
 
Днес в хода на разследването са били извършени нови претърсвания и изземвания в жилища и офиси в Хасково, Харманли и в Свиленград. Сега се проверява съпричастността на задържаните към извършване на престъпленията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Чуден
Чуден
16.05.2015 16:43 16:43

Като новина – нищо ново, нито интересно!Има, обаче, един въпрос – Защо така Окръжна прок*ратура – Пловдив, ОД-МВР Пловдив?!?Капитан Андреево не е ли в Хасковска област.Къде са нашите институции – полиция, прок*ратура, служби?!?Ясно е къде са – дремят на сянка под окастрените каваци край реката.Некадърник до некадърника, интригант до интриганта, корумпиран до корумпирания…и тук-там сред тях по някой с акъла си!Хасково затъва в блатото…охранените жаби си делят яденето, останалите сноват и си говорят сами…Трагедия, мъка, скръб!Халал да са им парите на крадците…тия сметки на тоя свят не се плащат!А за другия, за другия…кой знае!

Back to top button