Хасково

Д-р Мариян Запрянов е новият директор на МБАЛ „Хасково“

ДиректорД-р Мариян Запрянов е новият изпълнителен директор на МБАЛ „Хасково“, решиха от съвета на директорите на болницата.

ДиректорДосега той бе замдиректор по лечебната дейност.

Днес в МБАЛ се проведе редовно общо събрание в което участва и представителят на здравното министерство Кирил Кирилов. Събранието реши да освободи от отговорност досегашния изпълнителен директор д-р Славчо Близнаков и да го отпише от Търговския регистър като директор. Бе избран и нов съвет на директорите, в чийто състав са: д-р Мариян Запрянов, д-р Атанас Паунов, който е председател на борда, д-р Георги Гелов, д-р Валерий Митрев и Ирена Узунова.

Д-р Славчо Близнаков се спряга като новия директор на столичната УМБАЛ „Света Анна“. Там общото събрание пък е на 12 юни.

На общото събрание в Хасково болницата е получила похвали от министерството за добрите резултати.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
оти бе
оти бе
18.05.2015 17:39 17:39

ДЕЛЯНЧОВАТА КАНДИДАТУРА ПОБЕДИ, ТРЯБВА ДА ГО ПОМНИМ, ЗАЩОТО РЕЗИЛА МУ ЩЕ Е ГОЛЯМ С ТОЗИ ЧОВЕК, ВПРОЧЕМ КАКТО ВСИЧКИТЕ МУ ЯЛОВИ НАЗНАЧЕНИЯ ДО СЕГА.

пациент
пациент
19.05.2015 9:33 9:33

Най-много се радвам за Д-р Паунов! Най-добрия детски лекар в областта! Успех!

Back to top button