Спорт

Хандбалистите на ПГДС се окичиха със сребърните медали

ПГДСОтборът на хасковската Професионална гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен ІІ“ спечели сребърните медали от Държавните ученически игри по хандбал.

ПГДСТурнирът се проведе в хасковската спортна зала „Спартак“, а във финалите взеха участие още състезатели от София, Пловдив, Бургас, Горня Оряховица и Опака.

Нашите бяха в една предварителна група с тимовете на Бургас и Горна Оряховица, като последните бяха победени с 24:23 и така хасковлии продължиха напред. На полуфиналите момчетата на учителя по физкултура Росен Тодоров биха с много пловдивчани.

Във финалната среща ПГДС направи истинско дерби с бургазлии, но в крайна сметка отстъпи с 28:31.

Голмайсторът на хасковския тим с 48 попадения е Димитър Недялков от 10 а клас.

Хандбалистите, които защитиха достойно спорта в ПГДС са: Ангел Иванов, Хубен Генчев, Валентин Каваков от 8 клас, Петко Валериев и Георги Иванов от 9 клас, десетокласниците Калин Кънев, Атанас Георгиев и Валери Здравков и Кадер Асов от 11 клас.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button