Хасково

Арестуваха дилър със 100 грама амфетамин

Полиция, архив41-годишен старозагорец е задържан за съхранение на дрога, съобщават от полицията.

Вчера хасковските криминалисти са извършили проверка на шофирания от него автомобил „Фиат“, в който са намерени 100 грама жълтениково прахообразно вещество, реагиращо при полеви наркотест на амфетамин.

Последвала е проверка и в обитавани от него жилища в Хасково и село Елена, където са открити още 4 грама амфетамин и електрическа везна.

Познатият на органите на реда старозагорец е задържан в хасковската полиция по образуваното досъдебно производство.

Двама жители на тополовградското село Устрем са задържани за кражба. Те са заподозрени, че са откраднали 3750 лв. от жилище на свой съселянин, след като проникнали след разбиване на входната му врата преди 2 дни. Част от парите са намерени и върнати на собственика. Мъжете на възраст 38 и 24 г. са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

За кражба на 280 лв. съобщават от Димитровград. Неизвестно лице е откраднало парите от чекмедже от бакалия в село Длъгнево след продажба на стоки. Втората регистрирана кражба през денонощието е на товарен автомобил Опел Комбо, паркиран пред дома на собственика си на улица „Христо Шишманов“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button