Регион

Голф се самозапали, още 4 катастрофи в Хасковско

Пожар, архивЛек автомобил Фолксваген Голф се е самозапалил вчера, съобщават от полицията.

Инцидентът е станал между селата Върбица и Горски извор. 28-годишната му водачка се е движила с несъобразена скорост и е загубила контрол над колата. Излязла е в ляво от пътя и се е блъснала в мантинела и дърво. Жената от град Раковски е с комоцио, без опасност за живота. От удара колата се е самозапалила и е изгоряла напълно. На шофьорката е съставен акт.

В 13,10 часа отново вчера на бул. „Васил Левски“ в Хасково, 35-годишна водачка на лек автомобил Опел Астра е отнела предимство при заобикаляне и е преминала от дясна в лява пътна лента, засичайки движещ се в същата посока 24-годишен велосипедист, който е паднал на платното и се е ударил в бордюр. Младежът е с контузна рана на лява ръка и рана в областта на лявото око. Прегледан и освободен за домашно лечение. На водачката е съставен акт.

Двама хасковлии на 19 и 18 г. са пострадали при  катастрофа. Снощи в 22,30 часа след бензиностанция Шел в посока Хасково е възникнало произшествие между лек автомобил Фолксваген Голф, шофиран от 27-годишна жена от село Клокотница и лек автомобил Фолксваген Пасат, с водач 19-годишния хасковлия. При движението си, Голфа предприема преминаване от дясна в лява пътна лента без да се убеди, че не създава опасност за движещите се коли, вследствие на което е ударен от движещият се в лявата пътна лента с несъобразена скорост Пасат. От удара са пострадали водача и пътника на Пасата. Водачът е с множество охлузни рани и натъртвания по тялото, а пътника е с порезна рана на лява подбедрица, лява ръка и охлузване по главата. Прегледани и освободени за домашно лечение.

Тази сутрин в 4,40 часа на улица „Васил Левски“ в Харманли е станало произшествие с лек автомобил Форд, управляван от 23-годишен неправоспособен харманлиец. Младежът се е движил с несъобразена скорост и с наличие на 0,79 промила алкохол. Загубил е контрол над управлението и се е ударил в ел. стълб. От удара е пострадал возещият се на предната седалка 22-годишен харманлиец, който е с порезна рана на главата, прегледан и освободен за домашно лечение.

Несъобразена скорост е причинила катастрофа тази сутрин в 05,20 часа на пътя между село Добрич и Димитровград. Произшествието е между лек автомобил Ауди 80, управляван от 64-годишен мъж от село Каснаково и товарен автомобил Мерцедес с водач 21-годишен димитровградчанин. Водачът на леката кола се е движил с несъобразена скорост при наличие на опасен завой надясно, загубил е контрол и се е ударил челно в праводвижещият се Мерцедес. От удара е пострадал водача на Аудито, който е с открита фрактура на черепа, фрактура на двата крака и гръден кош, настанен в МБАЛ-Хасково с опасност за живота. Пострадала е и съпругата му на 59 г., возеща се отпред в колата, която е с комоцио, без опасност за живота.

Бързо производство срещу пиян водач е образувано в хасковската полиция. В ареста до 24 часа е задържан 36-годишен жител на Момчилград, заловен от автопатрула да шофира колата си с 3,05 промила.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button