Хасково

Откриха Общностния център за 40 деца с увреждания

ЦентърОбщностният център за деца с увреждания и такива в риск бе официално открит днес в Хасково.

ЦентърТой се намира на ул. „Железни врата 6“ зад ОУ „Св. св. Кирил и Методий“. Сега в него се грижат за около 40 деца, които страдат от различни заболявания или имат проблеми с говора.

За малчуганите има съставен график, по който посещават специалистите в центъра. В него работят психолози, педиатри, логопеди, рехабилитатори, социални работници, които помагат едновременно на децата и техните родители.

Модерната и напълно обзаведена сграда е изградена по проект на стойност над 1 млн. лв.

Основни целеви групи са деца в риск от 0 до 7 г. и уязвими семейства или самотни родители в риск.

Лентата на новата придобивка прерязоха областният управител Добри Беливанов и кметът Георги Иванов, които разгледаха центъра с неговия директор Мирослава Иванова.

Център   Център
 Център  Център
 Център  Център

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Василева
Василева
01.06.2015 14:37 14:37

Центърът е нещо изключително като възможности и грижи за децата.

браво
браво
01.06.2015 18:03 18:03

Браво за инициативата.Много хубав и най-вече полезен подарък за децата и техните родители

Хасковлия
Хасковлия
01.06.2015 19:04 19:04

Този самозабравил се феодал Кмета, дори и след незаконното забогатяване показано от БТВ,продължава без срам и морал да управлява Общината, забележете Управител на центъра-снахата на кмета/жената на депутата син Станислав/, в управлението на центъра мъжа на Райна Йовчева и други блюдолизци, наредени всички да крадат европейските пари. Попитайте как е избрано ръководството на центъра сигурно с конк*рс за некъдърност. Опорочена още една добра европейска инициатиава от невъзпитания и нагъл крадец Георги Иванов.Къде е прок*ратурата и държавата да му потърсят отговорност за престъпните действия.Другото което се вижда от снимките е областния управител Беливанов, реже лента на европейски проект в услуга на феодала и фамилията.

до феодал
до феодал
02.06.2015 12:37 12:37

Никой не си избира роднините, какво да прави момичета, да стои безработно, щото вие имате нереализирани мераци. Това е образован и силно мотивиран млад човек, който разбира и от социална работа и от управлението й. Центърът само печели от това. Питайте родителите преди да плюете.

Back to top button