Хасково

5 комедии и безплатни детски представления за театралните празници

ПресконференцияПет комедии и безплатни детски представления са включени в програмата на Десетите театрални празници на Хасково, обяви на пресконференция в общината замдиректорът на театър „Иван Димов“ Стелиян Николов.

Празниците се откриват в 19 часа на 12 юни, когато гостува театър „Българска армия“ с „Колко е важно да бъдеш сериозен“ от Оскар Уайлд.

На следващия ден е моноспектакълът на Мариус Куркински „Юбилей“ от Антон Павлович Чехов.

Театралният маратон продължава на 15 юни с авторския спектакъл на Камен Донев „Възгледите на един учител за всеобщата просвета“, Лекция 2.

Ден по-късно е хасковската продукция „Смях в залата“, постановка на Асен Блатечки.

Празниците закрива МГТ „Зад канала“ със „Скъперникът“ по Молиер.

Билетите за представленията са на цени от 5 до 8 лв. и са пускат в продажба от днес. От театъра уточниха, че сега няма да се правят резервации.

Детските представления за първи път ще се играят на Амфитеатъра в Градската градина и са безплатни. За 13 юни са предвидени „Котаракът с/в чизми“ (10 часа) и „Разни приказки“ (17 часа), а за следващия ден в същите начални часове – „Пингвинчето Фраки“ и „Празник по никое време“.

При дъждовно време детските спектакли ще се играят в театъра.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button