Хасково

Уволняват подкупен служител на ДАИ – Хасково след видео от турски шофьор

Петър ВасилевСлужител на ДАИ – Хасково ще бъде уволнен, след като се появи във видео клип на турски шофьор, в което иска подкуп. Това съобщиха от Автомобилната администрация.

Видеото с даването на подкупа е разпространено във Фейсбук и Ютуб от шофьор, на когото служителят поискал пари. Той заявява, че иска „сини“, а не „червени“ евро, т.е. по-голяма сума.

Служителят е разпознат по изображение от видеото. От Автомобилната администрация съобщиха, че става въпрос за Петър Василев, който работи в ДАИ- Хасково от септември.

Интересен факт е, че със заповед от вчера той е трябвало да бъде преназначен в Стара Загора заедно с още няколко свои колеги. Днес обаче от Автомобилна администрация заявиха, че ще бъде освободен.

В друг клип, публикуват от турски шофьор става ясно, че подкупи искат и служители на Гранична полиция на Капитан Андреево, съобщава „Бивол“. Там обаче сумата е доста по-малка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
МИРОСЛАВА
МИРОСЛАВА
04.06.2015 13:01 13:01

БРАВО НА ТУРЧИНА,ДОКОГА ТАКВИЗ СМЕШНИЦИ КАТО ТОЗ, А И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИНСПЕКТОРИ И ИЗПИТВАЩИ В ДАЙ ХАСКОВО ЩЕ РАБОТЯТ НАЙ ВЕЧЕ ЗА СЕБЕ СИ .

Анонимен
Анонимен
04.06.2015 13:36 13:36

Трябва да се види на кого се отчита тоя,защото не работи за себе си,иначе няма да е там.Анадънма…

МАШАЛА АФЕРИМ АРКАДАШ ЧОК КОР
МАШАЛА АФЕРИМ АРКАДАШ ЧОК КОР
04.06.2015 14:48 14:48

ТОЗИ БОКЛУК КОЙ Е ЛОБИРАЛ И ПРЕЗ КОЕ НАЧАЛСТВО Е НАЗНАЧЕН,ТЮФЛЕК СРАМ ЗА ДАЙ ,ДА СТОИ БЕЗРАБОТЕН КОРУМПИРАН ГАД, НО ЗАЖАЛОСТ ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ НЕ Е САМ,!ТОЛКОС СА СЕ САМОЗАБРАВИЛИ ТИЯ ГЛУПАЦИ ЧЕ НЕСЕ ПАЗЯТ И НЕГИЕ СТРАХ ЧЕ МОЖЕ ДАБЪДЕ ЗАСНЕТ,ИЛИ Е ПОД ПРОТЕКЦИЯТА НАГОРЕ ПО ЕРАРХИЯТА И ЗНАЕ ЧЕ НЯМА СТРАШНО,А И ВИЖ МУ ВЪНШНИЯ ВИД ЛИЦЕТО НА ДАЙ ПРЕД ЕВРОПА,СРАМ ГОЛЯМ СРАМ !УМИРАЙ ГЛАДЕН БЕ ТЪПАК!

222
222
04.06.2015 21:23 21:23

hahahahah

ha ha ha
ha ha ha
05.06.2015 9:43 9:43

че то на палките им не пище НА…..а пише ДАИ…..значи в служебните им задължения влиза да си искат…..какво толкова се възмущавате….

Анонимен
Анонимен
05.06.2015 9:49 9:49

58 инспектори на ДАИ са били уволнени заради искане на подкуп само за последния месец.
А колко данъчни проверки е образувала НАП срещу уволнените? Колко обвинения е повдигнала прок*ратурата?
Това са истинските въпроси, от които всички бягат като дявол от тамян.
Отговорът е НУЛА, защото ако притиснат издънилия се той може да пропее за следващите по веригата. Няма значение кой е на власт: маави или кармъзъ, на данъкоплатеца все му е…

Back to top button