Хасково

Арестуваха 31-годишен хасковлия с трева

Полиция, архив31-годишен хасковлия е задържан с канабис, съобщават от пресслужбата на полицията.

Задържането е станало вчера малко преди 15 часа на кръстовището между улиците „Тимок“ и „Дунав“ в Хасково. При вида на полицаите, познатият на органите на реда с подобните си прояви е изхвърлил на земята бяло хартиено топче със суха зелена листна маса с тегло 2 грама, наподобяваща канабис. Образувано е досъдебно производство.

2160 къса цигари без бандерол конфискуваха хасковските полицаи. Вчера около 18 часа на кръстовището между булевард „Илинден“ и улица „Бачо Киро“ в областния град те са проверили 53-годишен мъж от града. В личния му багаж са открити и иззети безакцизните цигари от различни марки.

За домова кражба съобщават от Свиленград. Неизвестен извършител е проникнал в жилище в кв. „Изгрев“ в града през отворена врата на тераса и е извършил кражба на 5 мобилни телефона, лаптоп, дамска чанта с документи, 215 евро, 100 турски лири и 300 лева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button