Хасково

ПГДС с приза за най-зелен двор в Хасковска област

КонкурсХасковската Професионална гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен Втори“ е училището с най-зелен двор в региона.

КонкурсГимназията се нареди на второ място в конкурса на РИОСВ-Хасково „Зелен двор“ единствено след кърджалийското СОУ „Петко Рачов Славейков“. От ПГДС се похвалиха, че в техния двор имат над 305 вида растения. Амбицията е озеленяването там да продължи. Гимназията попада за пореден път на призови места в конкурса.

Трети в класирането са ОДЗ 20 „Весели Очички“ – Хасково. Поощрителни награди заслужиха: ЦДГ1, център „Звънче“ – Димитровград и ЦДГ „Ежко Бежко“ – с. Пчелари, община Стамболово.

Журито бе в състав: арх. Гергана Барабонкова – основател и директор на НПО „Архитектура на бъдещето“, специалист в областта на екологичната и устойчива архитектура, Мариана Чомпалова – Йорданова, старши експерт „Връзки с обществеността“ и Севинч Ахмед – старши експерт по биоразнообразие в РИОСВ-Хасково.

Тази година за участие в конкурса на екоинспекцията се явиха 15 детски градини и училища от областите Хасково и Кърджали.

Конкурс  Конкурс 
 Конкурс  Конкурс
 Конкурс  Конкурс

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
000
000
07.06.2015 14:28 14:28

ЕХ ,АНГЕЛОВАААААААААААААААА БАБООООООООООООООООООООООО.

Back to top button