Хасково

Още медали за танцьорите на „Хасково“ от Стара Загора

МедалистиУспешно участие на Зоновото първенство по спортни танци в Стара Загора записаха състезателите от клуб „Хасково“ с ръководител Петя Милушева.

МедалистиВ групата до 13 г. клас „Е“ от 13 танцови двойки в комплексното класиране от стандартни и латиноамерикански танци на 3-то място се класираха Димитър Борисов и Росица Павлова. Регламентът на състезанието от Държавния спортен календар даде възможност на танцовите двойки да удвоят броя на точките, получени от крайното класиране, така че към своя актив Митко и Роси прибавиха още 6 точки – остават им още 2 точки за преминаване в по-горния танцов клас „Д“.

В групата на 13 г. клас „Д“ дуетът Станислав Хаджипетров и Валентина Данчова танцуваха в изключителна конкуренция на 12 танцови двойки и останаха 9-ти.

В Турнира „Изгряващи звезди“ участваха 4 момичета от клуба. Класацията и при тях е отлична: Соло момичета до 9 г. – Златни медали за Камелия Георгиева и Дефне Сурай. Сребърен медал за Цветелина Караславова.

Соло момичета до 11 г. – Златни медали за Гергана Ройдева и Камелия Георгиева.

От клуба продължават с подготовката на Формейшън програмите от латиноамерикански танци, с които ще се представят на предстоящия международен конкурс, организиран от „Рона“ и читалище „Заря-1858“ в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button