Регион

Моторист бере душа, автобус мина през краката на жена

Илюстрация38-годишен мотоциклетист е с опасност за живота след катастрофа, съобщават от пресслужбата на полицията.

Произшествието е станало вчера в 16,30 часа в село Скобелево на улица „Христо Ботев“. 36-годишен водач на лек автомобил Опел при потегляне за включване в движението е отнел предимството на „МZ“-та. От удара мотористът е с фрактури на ляво слепоочие, лява теменна кост и лява таванна орбита, настанен е в Неврохирургия на МБАЛ-Хасково.

Вчера в 08,50 часа 61-годишна жена е пострадала в пътен инцидент. Катастрофата е станала на улица „Стамболийски“ в Симеоновград с автобус Сетра, шофиран от 38-годишен водач от Харманли, който не се е съобразил с безопасността на пътниците при слизане, вследстве на което е потеглил, когато жената е слизала. При потеглянето, тя е паднала и автобуса е минал през двата й крака. Симеоновградчанката е с разкъсно-контузни рани по краката, скъсани мускулни групи и съмнение за фрактура на десен крак. Настанена е в хасковската болница без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

Бързо производство срещу пиян водач е образувано в хасковското управление. До 24 часа е задържан 49-годишен мъж от града, хванат да шофира с 2,12 промила. За същото нарушение в димитровградския арест са димитровградчанин на 32 г. с 1,28 промила и 45-годишен хасковлия с 1,8. Компания в ареста са им правили и 25-годишен младеж и 42-годишен мъж от Димитровград, хванати да управляват автомобилите си без книжки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button