Регион

Измамиха 90-годишен отново с пари за „капаро“

Илюстрация90-годишен старец от Димитровград е пострадал в телефонна измама при позната вече схема „капаро за черна или бяла техника“, съобщават от полицията.

Вчера в 19,20 часа пострадалият позвънил в полицейското управление и съобщил, че час и половина по-рано му позвънил непознат мъж, който се представил за негов братовчед от Пловдив.

Той го помолил за 1000 лв., които да остави за капаро за климатици. Старецът събрал парите и пред дома си на улица „Волгоградска“ ги предал на непознат мъж. Образувано е досъдебно производство.

Бързо производство е образувано в Тополовград срещу 39-годишен мъж от котелското село Градец. Мъжът е заловен да шофира лек автомобил „Фолксваген Голф“ без книжка, след като е наказан за същото деяние по административен ред в едногодишен срок.

Вчера в 14,30 на улица „Никола Петков“ в Харманли местният автопатрул е спрял за проверка мотоциклет Ямаха, управляван от неправоспособен 14-годишен младеж от село Доситиево. От извършената справка, униформените установили, че регистрационната табела е за мотопед Хонда, собственост на 52-годишен тополовградчанин.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button