Регион

19-годишен моторист се блъсна в спиращ Пасат

Илюстрация19-годишен мотоциклетист е пострадал в пътен инцидент вчера в Харманли, съобщават от пресслужбата на полицията.

Катастрофата е станала в 13 часа на улица „Районна“. Младежът, шофирайки мотоциклет Ямаха, при неспазване на дистанция се е ударил отзад в спиращ лек автомобил Фолксваген Пасат, управляван от 41-годишен харманлиец.

От удара, рокерът е с луксация на тазобедрена става на левия крак, настанен в МБАЛ-Хасково без опасност за живота. Образувано е досъдебно прозводство.

Снощи около 21 часа автопатрул от Хасково е установил при полицейска проверка в кв. „Орфей“, че 14-годишен тийнейджър е управлявал мотоциклет „Априлия“ без регистграционни табели и със заличен номер на рама.

2 бързи производства срещу пияни водачи са образувани в полицейските управления в Харманли и Свиленград. В арестите съответно са 37-годишен харманлиец и 37-годишен грък хванати от автопатрулите да шофират с по 1,42 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button