Регион

Арестуваха 64-годишен за канабис в двора

Илюстрация64-годишен мъж е задържан за съхранение на дрога, съобщават от полицията.

Вчера в харманлийското управление е получен сигнал, че в дома му в село Иваново се отглеждат растения от рода на канабиса. При извършеното претърсване и изземване в дома са намерени и иззети 8 растения от рода на канабиса, за които е видно, че са полагани грижи за отглеждане. При тестване с полеви наркотест са отреагирали на канабис.

Двама харманлийци са задържани за кражба на кабел. Те са арестувани от служители на хасковската полиция след получен сигнал за изкопаване на дупки в землището между селата Брягово и Родопи. Последвала е незабавна полицейска проверка и е констатирано, че е откраднат 40 метра съобщителен кабел. Служителите на териториална полиция са заловили на място двамата мъже на 22 и 27 г., познати им с подобните си прояви. Задържани са до 24 часа по образуваното досъдебно производство. Инкриминираният кабел е иззет.

За домова кражба съобщават от димитровградската полиция. Неизвестно лице е проникнало след разбиване на входна врата в жилище на улица „Анри Барбюс“ в града и е откраднало около 20 грама златни накити.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button