Регион

Камион помете каруца, 59-годишен бере душа

Илюстрация59-годишен каруцар е с опасност за живота след катастрофа, съобщават от пресслужбата на полицията.

Инцидентът е станала вчера в 6,45 часа на изхода на Симеоновград в посока село Васил Левски. 56-годишен шофьор от Румъния на товарен автомобил Даф с полуремарке се е движил с несъобразена скорост и поради неспазване на дистанция е ударил движещата се пред него каруца. Пострадалият е с контузии на главата в хасковската болница. Образувано е досъдебно производство.

Без опасност за живота е 72-годишен шофьор на лек автомобил Рено. Кърджалиецът е катастрофирал в 9 часа вчера между село Стойково и Харманли поради движение с несъобразена скорост. На ляв завой е загубил управлението и се е ударил в крайпътен скат, след което се е преобърнал на платното. От удара е с порезни рани по главата. Прегледан е и освободен за домашно лечение.

60-годишна пешеходка е с леки наранявания след пътно произшествие. Снощи в 21,10 часа на булевард „Раковски“ в Димитровград, 33-годишен водач на лек автомобил Хонда се е движил с несъобразена скорост на мокър асфалт и е ударил неправилно пресичащата платното димитровградчанка. Жената е с охлузна рана на главата.

За кражба на мотопед Дерби Вамос е образувано досъдебно производство в Хасково. Сигналът за кражбата е подаден от 41-годишния му собственик, който за последно го е паркирал на улица „Асен Златаров“ в областния град.

1360 къса цигари без бандерол иззеха икономическите полицаи от Свиленград. Вчера на разклона за село Капитан Андреево те са спрели за проверка лек автомобил Опел, шофиран от 48-годишен хасковлия. В колата и дрехите му са намерени и иззети безакцизните папироси от различни марки. Съставен му е акт.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button