Регион

60-годишен загина при челен сблъсък

Илюстрация60-годишен мъж на любимешкото село Оряхово е починал на място след катастрофа вчера, съобщават от пресслужбата на полицията. Инцидентът е станал в 19 часа на третокласен път по пътя между Любимец и с. Йерусалимово.

37-годишен водач от София на Форд Куга – служебен автомобил на Агения „Митници“ при движение с несъобразена скорост с релефа на пътя. На десен завой той е навлязъл в насрещната лента и се е ударил челно в лек автомобил Форд Фиеста, управляван от загиналия.

От удара оряховецът е починал на място. Образувано е досъдебно производство.

22-годишен мотопедист от Хасково е пострадал в катастрофа. Вчера в 19,05 часа на кръстовището между улиците „Св. св. Кирил и Методий“ и „Металик“ в Хасково е станал инцидент между лек автомобил Шевролет, шофиран от 49-годишен мъж от града и мотопед Априля, управляван от пострадалия младеж. Мотопедистът е изпреварвал завиващия наляво автомобил при изрична забрана, въведена с маркировка. От удара виновният мотопедист е с контузия на лакетна става на лява ръка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button