Хасково

Грациите на „Тангра“ с куп медали и награди от 2 фестивала

ФестТанцьорките на хасковския балет „Тангра“ записаха успешно участие на два фестивала през уикенда.

ФестМалките участваха на „Танцът и морето“ в Приморско, където се конкурираха с 13 формации. От 21 танца, 17 бяха класирани в призовата тройка. Шестте деца, които спечелиха 11 златни, 4 сребърни и 3 бронзови медала са: Елица Делева (4 г.), Диляй Нури, Виктория Иванова, Дуйгу Мюмюн, Аделина Бялкова и Евелина Райкова. Те се представиха отлично в 6 танцови стила.

По същото време каките от балета с хореограф Дорина Инджова печелиха медали на международния фест „Вълшебен свят“ в Хасково.

Специални награди заслужиха Александра Драгова (ваучери на обща стойност от 150 лв., включително и за най-добър костюм и грим), Петра Недялкова (безплатно участие на европейския шампионат в Румъния за солото си „Обсебена“) и Моника Демирева, която заслужи безплатна вечеря за двама на стойност 100 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button