Регион

Блъснаха 10-годишно момиче в Харманли и 80-годишна в Димитровград

Илюстрация10-годишно момиче е било блъснато в Харманли, съобщават от полицията.

Инцидентът е станал вчера в 15 часа на бул. „България“. 40-годишна шофьорка на лек автомобил Мерцедес е ударила внезапно пресичащото платното дете.

От удара, момичето е с контузни рани по главата и тялото, настанено е в болницата без опасност за живота.

80-годишна пешеходка пък бе ударена в Димитровград. Катастрофата е станала вчера в 8,40 часа на бул. „3-ти март“ в града. 28-годишна шофьорка на лек автомобил Опел при маневра на заден ход без да се убеди в безопасността й е ударила пешеходката, която е с травма на главата и комоцио.

Бързо производство е образувано в Харманли срещу 24-годишен неправоспособен мотопедист. В хода на проверката автопатрула е установил, че младежът управлява мотопеда си „ЦМП“ с влязло в сила наказателно постановление. Бързо производство са образували и Хасково срещу пиян шофьор. В ареста до 24 часа е задържан 54-годишен мъж от село Елена, хванат да шофира с 1,9 промила.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button