Хасково

Отложиха за утре мярката на двама помагачи за 60-те кила хероин заради липса на адвокат

ЗадържаниОтсъствието на адвоката на един от двамата арестувани по аферата с 60-те кила хероин, задържан на ГКПП „Капитан Андреево“, отложи гледането на мярката за утре сутринта.

Днес в Хасковския окръжен съд не се яви защитникът на Васил Косев, а Сашко Петков бе със своя адвокат. Заради сериозното обвинение в помагачество за пренасянето на хероина двамата задължително трябва да имат адвокати. Ако утре такъв не се яви ще бъде назначен служебен. Причината за бързите действия на съда е, че утре сутринта изтича 72-часовото им задържане.

Двамата са родом от Петрич и са задържани на влизане в страната от Гърция при Гоце Делчев. Предполага се, че те са част от организирана престъпна група.

Haskovo.info припомня, че на 16 юни ХОС остави в ареста 50-годишната Йорданка Христовска. Работещата като шивачка в Сандански жена бе задържана на влизане от Турция с 5 раници хероин на обща стойност 5 367 240 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button